4 Nisan 2021

BrowseNX – Nintendo Switch için İnternet Tarayıcı

ile konsolrehberi

Switch konsolumuzu internete bağlayıp freeshop ile oyun indirebiliyoruz. Daha önce paylaştığım müzik çalar ile müziklerimizi dinleyebiliyoruz. Video programı ile film ve dizilerimizi izleyebiliyoruz. Ancak tam anlamıyla bir multimedya cihaz olması için internet tarayıcısına da ihtiyacımız vardır.

Bu program ile konsolumuzdan istediğimiz internet sitesine girebiliriz. Böylece nintendo switcvh konsolumuzu daha keyifli bir multimedya cihaz haline getirebiliriz.

Aşağıda verdiğim linkten zip dosyasını indirin.

İndirdiğiniz zip dosyası içindeki atmosphere ve switch isimli klasörleri hafıza kartınıza kopyalayın. Bunlar programın çalışması için gereken dosyalardır.

Browser.nsp isimli dosyayı da hafıza kartınıza kopyalayın. Bunu kullandığınız oyun yükleme programı ile yükleyin. Ana ekrana gelen kısa yoldan uygulamayı çalıştırın. Böylece applet mod hatası ile karşılaşmazsınız.

Not; Uygulamayı sx os ile deneme fırsatım olmadı. Eğer denemek isterseniz, atmosphere/titles içindeki 00FF747765616BFF isimli klasörü sxos/titles klasörü içine kopyalayın. Ardından switch klasörünü hafıza kartınıza kopyalayın ve bu şekilde deneyin. Dediğim gibi daha deneme fırsatım olmadığı için sx os ile sorunsuz çalışıp çalışmadığı konusunda bir şey diyemiyorum.

Umarım rehber faydalı olmuştur. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı yorum olarak bildirmeyi unutmayın…