10 Mart 2021

Fade to Black – Ps Vita Port Oyun

ile konsolrehberi

Fade to black oyununu belki birçoğunuz bilmiyordur. 1995 yılında electronic arts firması tarafından bilgisayar için çıkarılan oyun oldukça fazla ses getirmişti. Çıktığı dönem için sunduğu grafikler ve senaryo derinliği çok fazlaydı.

Oyun bilim kurgu türündedir. 2190 yılında uzaylı bir ırk tarafından esir alındıktan sonra, aydaki neww alcatraz isimli hapisaneden kaçmaya çalışıyoruz. Grafikleri günümüz oyunlarına göre oldukça kötü gözükmesine rağmen bilim kurgu severler ve retro oyunları severler bu oyuna şans vermeliler.

Oyunu oynayabilmek için oyunun cd versiyonuna ihtiyacınız var. İnternette ayrıca dos versiyonu da mevcut. Bize gerekecek olan cd versiyonudur. Yaklaşık 650-660mb civarı bir boyutu vardır. İndirdiğiniz oyun zip şeklinde ya da iso şeklinde olabilir.

Bilgisayarınızda f2bgl adında bir klasör oluşturun. Bu klasörün içine data adında bir klasör daha yapın. Eğer indirdiğiniz oyun zip halinde ise, zip içindeki tüm dosyaları f2bgl/data klasörünün içine kopyalayın.

Eğer indirdiğiniz oyun iso formatında ise bunu daemon tools programı ile açın. İçindeki dosyaları f2bgl/data klasörünün içine kopyalayın.

Bu hazırladığımız f2bgl klasörünü vitashell ile ux0/data klasörünün içine kopyalayalım.

Daha sonra aşağıda verdiğim linkten vpk dosyasını indirin.

İndirdiğiniz vpk dosyasını vitashell aracılığıyla kurun.

Not; Oyun eski olduğu için bulamazsanız yorum olarak mesaj atın. Sizinle paylaşayım.

Umarım rehber faydalı olmuştur. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı yorum olarak bildirmeyi unutmayın…