12 Şubat 2021

Tinfoil ile Ücretsiz Market (Jits) (2021 Güncel)

ile konsolrehberi

Konsolunuz ücretsiz market kurmak için, tinfoil uygulamasının güncel sürümüne ve internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır.

Aşağıdaki konua göz atarak tinfoil uygulamasını indirebilirsiniz;

https://konsolrehberi.com/2021/02/08/switch-oyun-yukleme-programlari/

Cihazınızı internete güvenli şekilde bağlamak için aşağıdki konuya göz atabilirsiniz;

https://konsolrehberi.com/2021/02/11/nintendoyu-engelleyip-internete-baglanmak/

Kuruluma başlamadan önce şunu belirtmek isterim;

Atmosphere kullanıcıları hekate payload ile tinfoili kullanamazlar. Sorunsuz şekilde tinfoil ve freeshop marketi kullanmak için fusee primary payload dosyasını kullanmaları gerekmektedir. Eğer hekate payload / signature patches kullanıyorsanız, homebrew yazılımları konusundan atmosphere yazılımını fusee payload ile ve fusee için uygun olan signature patches ile indirin.

https://konsolrehberi.com/2021/01/24/homebrew-icin-gerekli-yazilimlar/

Kurulum;

Nsp veya nro uzantılı olanı indirebilirsiniz. Ben nro uzantılı olanı indirmiş gibi anlatacağım. Nro uzantılı programı hafıza kartınızdaki switch klasörüne kopyalayın. Konsolu payload dosyası gönderip cfw olarak çalıştırın.

Ana menüde albüme girin. Karşınıza homebrew menü adı verilen nro uzantılı homebrew uygulamaların listelendiği bir menü gelecek. Buradan tinfoili seçin çalışmamış gibi gözükecek. Ancak ana ekrana kurulmuş programı atmış olacak. Ana ekrana dönün. Tinfoil uygulaması ana ekranda kurulmuş halde olacak.

Sx os kullanıcıları albüme girince sx homebrew menüyü görecekler. Burada homebrew sekmesine gelip, oradan tinfoili seçin. Geri kalan kısım aynı şekilde devam edecek.

İnternet bağlantınız varken tinfoil uygulamasını çalıştırın. Güncel sürüm kontrolü yaptıktan sonra programı yeniden başlatmanızı ister. Kapatıp tekrar açın.

Freeshop Kurulumu; Jack in the store adındaki marketimizi kuralım. (Kısaca jits olarak geçer.)

Menülerden File browser kısmına girin. Ekranın alt tarafında yeni içerik eklemek için – (eksi) tuşuna basın yazar. Bunu tıklayın. Açılan ekranda aşağıdaki ayarları girin;

Protocol yazan kısım için;

https

Host yazan kısım için (jits.cc ifadesini tamamen küçük harflerle yazın);

jits.cc

Path yazan kısım için;

/

Title yazan kısım için;

jits

Daha sonra x tuşuna basarak bu ayarları kaydedin. Tinfoil tekrar refresh ekranına geçecek. Sonrasında Success yazan bir mesaj ekranı gelecek. Burada ok seçeneğini seçin.

Artık tinfoil üzerinde new games kısmında oyun indirebilirsiniz. New DLC kısmından ek paketleri indirebilirsiniz. New updates kısmından oyun güncellemelerini yapabilirsiniz.

Oyunlar listesini ZR ve ZL tuşları ile çoklu olarak ilerletebilirisiniz.